Conform datelor Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane, Romania este prima tara exportatoare de femei pentru industria prostitutiei. Traficul de persoane afecteaza in primul rand femeile care sunt exploatate, agresate sub toate formele, vandute. Cresterea cererii de servicii sexuale, de forta de munca ieftina, dorinta de a obtine profit cu investitii minime, sunt tot atatia factori care influenteaza in mod direct intensificarea activitatii retlelor de trafic.

A.N.I.T.P. prin Centrul Regional Bucuresti a lansat azi, 14 aprilie, la ora 10.00, la Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor, campania de prevenire a traficului de persoane “Caut loc de muncă…VIA INTERNET” destinata prevenirii exploatarii persoanelor prin munca fortata. Campania lupta pentru constientizarea riscurilor pe care le are contactarea persoanelor prin interfata virtuala.

Un click in lumea virtuala te poate transforma intr-o victima a traficului de persoane in lumea reala. Selecteaza si decide informat!

sursa: anitp.mai.gov.ro

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
 

Rețeaua VIF

Ghid pentru victimele violenței sexuale

Discriminari Urbane

Asistență și consiliere pentru violență domestică nonstop și gratuit la 0800 500 333

 

Violență domestică
Educaţie sexuală
Reclamă discriminarea